Schyluje se k hvězdné tenisové svatbě? Média vypustila bombu, aktérka reagovala

- Filip Lefenda

Stane se z mužské světové jedničky v dohledné době „ženáč“? Dle některých bulvárních médií se měl Jannik Sinner údajně nedávno zasnoubit se svou partnerkou Annou Kalinskou. Samotná ruská tenistka ale informace, které spatřily světlo světa během posledního víkendu, dementovala.

Sinner měl údajně ruskou tenistku požádat o ruku během letošního US Open. Během dřívějšího z grandslamů – pařížského Roland Garros – na jedné z tiskových konferencí koncem května potvrdil, že je zadaný.

„Víte, nerad mluvím o svém soukromém životě. Ano, chodím s Annou, ale více k tomu neřeknu,“ přiznal vztah s o tři roky starší Ruskou.

Není překvapením, že se zprávy o údajných zásnubách rychle rozletěly do světa a od italských serverů převzaly informace i ty světové. Podle všeho šlo ale jen o lacinou snahu získat navíc kliknutí a zvýšit čtenost článku.

„Abychom si objasnili ty smyšlené fámy, není to pravda,“ napsala Kalinská na svůj instagramový profil v angličtině i ruštině a přidala pobavené emotikony.

K hvězdné svatbě se tak zřejmě zatím neschyluje, jakkoliv oběma zamilovaným vztah evidentně prospívá. Sinner si na zmíněném podniku v New Yorku došel pro druhý grandslamový titul. Po výhře 3:0 na sety nad domácím Taylorem Fritzem ho obdarovala přímo na kurtu polibkem i jeho přítelkyně. Kalinská se zase od květnového oznámení posunula v žebříčku z 25. na současné 13. místo, které je jejím osobním maximem.